Sunday, July 1, 2007

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΤΡΟ


Είδος: ποικίλης ύλης

Χρον. έκδοσης: 2004

Επικοινωνία: tkaranti@otenet.gr

Τεύχος: 4


"Χειροποίητο ανεξάρτητο έντυπο επικοινωνίας" από τη Σαλαμίνα. Στο τέταρτο τεύχος θα συναντήσετε την ιστορία του 90χρονου αγωνιστή Βαγγέλη Σαλματάνη, τη βιογραφία και ποιήματα του Αλέξανδρου Παναγούλη, παρουσίαση του βιβλίου του Καπλάνι "Ημερολόγιο Συνόρων", μια σελίδα από το ημερολόγιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ και πολλά άλλα, συνοδευόμενα πάντα από το καλαίσθητο μολύβι "για την άμεση καταγραφή των σκέψεων μας".

ΗΕΗΕ!


Eίδος: comic

Χρον. έκδοσης: 2006

Επικοινωνία: hehecomix@yahoo.gr

Tεύχος: 2


Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 20σέλιδο δεύτερο τεύχος. Θα συναντήσετε το απολαύστικό όνειρο του Marx, μέσα στο οποίο μπλέκονται οι Beatles, η Θάτσερ, ο Στάλιν και ο Hendrix, την ιστορία ενός εγκεφάλου, την προσπάθεια ενός κομίστα να τελειώσει το comic του και πολλές άλλες διασκεδαστικές ιστορίες..

THE EDGE


Είδος: μουσικό

Χρον. έκδοσης: 2007

Επικοινωνία: hxf_prodaxionz@yahoo.com

Τεύχος: 0


Καινούριο hardcore fanzine αφιερωμένο αποκλειστικά στην straight- edge κίνηση, προερχόμενο από το Βόλο. Στο πρώτο 16σέλιδο τεύχος, υπάρχουν συνεντεύξεις με τους Goldust, τους Stop Talking, τους New Winds, τους When Seasons Change και από τους έλληνες For No Reason. Συνοδεύεται από cd-r, που περιέχει τραγούδια των Fumbles In Life, των Lipkick, των Τhe Target, των Up Rights. Γραμμένο εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.