Monday, April 23, 2007

TAKE YOUR SHOT


Είδος: μουσικό
Χρον. έκδοσης: 2004
Επικοινωνία: takexyourxshot@yahoo.com
Τρέχον τεύχος: 3

Αξιόλογο 24σέλιδο hardcore fanzine! Το ασπρόμαυρο στυλ του συνίσταται σε ρομαντικούς που ασχολούνταν με παλιότερα fanzines!Περιέχει συνεντεύξεις με συγκροτήματα όπως οι Βreak Ιt Up( Αγγλία), οι Icepick(Oλλανδία) και οι Disharmonic( Ελλάδα). Επίσης, θα βρείτε παρουσιάσεις δίσκων, fanzines και άρθρα, κυρίως, για το hardcore.

4 comments:

annie's animal said...

λοιπον θυμαμαι γυρω στο 1989 1990 το λεωφωρειο μουσικων και κοινωνικων διαδρομων αν και πεταξα οτι ειχα απο zine παλια αυτο θυμαμαι ηταν γυρω απο τη μουσικη αλλα το απασχολουσαν και κονωνικοπολιτικα ζητηματα

annie's animal said...

και μην ξεχασειs την ανοιχτη πολη(περιοδικο για τα περασματα που δεν βρεθηκαν ποτε)...
αν θεs μπορω να κοιταξω και παλια τευχη απο ανοιχτη πολη που τα κρατησα και να σου στειλω καποια zines που ειναι καταγεγραμμενα εκει

annie's animal said...
This comment has been removed by the author.
annie's animal said...

..το μαθητικο "διαγωγη κοσμία" που εβγαινε απο πρωτοβουλια μαθητων μετα απο τιs καταλήψειs του 1990. Απο οσο θυμαμαι γιατι ειχα φιλικεs σχεσειs με τα παιδια που το εβγαζαν ειχαν βγει σιγουρα 3 τευχη.
... το μαθητικο "μαθητικη αντιδραση" (8σελιδο)που εβγαλε ενα τευχοs δυστυχωs μονο και μοιραζονταν δωρεαν στιs καταληψειs του 1991 (τoυ φθινοπορου). Απο την "σοσιαλιστικη μαθητικη ομαδα"
(καθαρα πολιτικα και τα 2)